Menu
+

Εκτέλεση

  • Κυπριακή πίτα
  • Φρέσκος δυόσμος
  • Τομάτα
  • Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες)
  • Χοιρινή Σπάλα 1.0 kg
  • Ζάχαρη 40.0 γρ
  • Αλάτι 80.0 γρ
  • Νερό 1.0 l
  • Γλυκιά μουστάρδα 10.0 γρ
  1. Εκτέλεση

    1. Μαρινάρουμε το κρέας για 12 ώρες. Σιγοψήνουμε στον φούρνο στους 120°C μέχρι να μελώσει.

    2. Στη συνέχεια μαδάμε με τα χέρια το κρέας και ανακατεύουμε με τα υλικά της φάρσας.

    3. Κατόπιν βάζουμε γιαούρτι, πίκλες αγγουριού και τομάτα στην κυπριακή πίτα.

    4. Τέλος προσθέτουμε το μαδημένο χοιρινό, πασπαλίζουμε με φρέσκο δυόσμο και προσθέτουμε μαγιονέζα και σάλτσα.