+

Για τη Σάλτσα γαρίδας

Για τα Λαβράκια

  • Φιλέτα λαβράκι 140 γρ περίπου 4 τεμ.
  1. Για τη Σάλτσα γαρίδας

    Σοτάρουμε με ελαιόλαδο το σκόρδο το μάραθο και το τσίλι μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κοτσάνια του βασιλικού και τις τομάτες, σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τις γαρίδες και τα όστρακα, σβήνουμε με τα Fond (γαρίδας και κότας ), καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι, αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα.
  2. Για τα Λαβράκια

    Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε τα λαβράκια μέχρι να αποκτήσουμε τραγανή κρούστα.
  3. Για το Τελείωμα

    Σερβίρουμε τα ψάρι με την σάλτσα γαρίδας με τα όστρακα και ντεκόρ φύλλα βασιλικού.
+