Menu
+

Εκτέλεση

  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Δυόσμος, ψιλοκομμένος
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο το πράσινο μέρος 7.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Αγγούρι κομμένο καρέ 1.0 τεμ.
  • Τομάτες 4.0 τεμ.
  • Βαλσάμικο 80.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 100.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  1. Εκτέλεση

    Ετοιμάζουμε το κους-κους σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Αφαιρούμε τους σπόρους από τις ντομάτες και το αγγούρι, τα ψιλοκόβουμε σε μικρά καρέ και τα τοποθετούμε σε μία μπασίνα. Προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο, τα φρέσκα κρεμμύδια, το ξερό κρεμμύδι και το έτοιμο κους-κους. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ξίδι (ή το λεμόνι). Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.