Menu

Συστατικά

+

Για το κουνουπίδι

Για το Dressing

  • Χυμό απο ένα λάιμ
  • Τσίλι σε σκόνη 3.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3.0 γρ

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το κουνουπίδι

    Κόβουμε το κουνουπίδι σε μπουκιές. Πλένουμε και σκουπίζουμε σχολαστικά τις μπουκιές του κουνουπιδιού. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε. Περνάμε το κουνουπίδι από το χυλό και έπειτα το τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20 λεπτά και στη συνέχεια, είτε με τη βοήθεια ενός πινέλου ή απευθείας περνάμε τα κουνουπίδια με τη μπάρμπεκιου και γραντινάρουμε για 7 λεπτά στους 200° βαθμούς.

  2. Για το Dressing

    Σερβίρουμε με πίτα Ναν και αρωματική μαγιονέζα με τσίλι και κόκκους πιπεριού.