Menu
+

Εκτέλεση

  • Μπιφτέκι μοσχαρίσιο
  • Ψωμάκι brioche 16.0 τεμ.
  • Φέτες τομάτας 16.0 τεμ.
  • Φέτες κασέρι 4.0 τεμ.
  • μανιτάρια πλευρώτους 4.0 τεμ.
  • Μαγιονέζα τρούφας
  • Λευκά μανιτάρια, ψιλοκομμένα 150.0 γρ
  • Brandy 30.0 ml
  • Ξερός κόλιανδρος πούδρα 3.0 γρ
  • Αλάτι
  1. Εκτέλεση

    1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια και προσθέτουμε λίγο αλάτι.

    2. Σοτάρουμε και μόλις βγάλουν τα υγρά τους σβήνουμε με το brandy, εξατμίζουμε και βάζουμε τη σάλτσα σόγιας και την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα. Αφήνουμε να γλασάρουν και αποσύρουμε από τη φωτιά. Τέλος προσθέτουμε τον ξερό κόλιανδρο.

    3. Ψήνουμε το μπιφτέκι και τα πλευρώτους και βάζουμε τη mushroom ketchup στη βάση, το μπιφτέκι, το κασέρι, τα ψητά μανιτάρια, την τομάτα και στο πάνω ψωμάκι μαγιονέζα τρούφας.