+

Για το Μπιφτέκι Κοτόπουλο

Για τη Σάλτσα

Για την Παρουσίαση

  • Μπιφτέκι από κοτόπουλο ή φιλέτο από κοτόπουλο 150 γρ
  • Μαγειρεμένες φακές 40 γρ
  • Βλαστάρια φασολιών 35 γρ
  • Τζίντζερ 30 γρ
  • Πίτα (100 γρ) τύπου ανατολής 1 τεμ.
  • Τυρί Γκούντα τριμμένο 35 γρ
  1. Για το Μπιφτέκι Κοτόπουλο

    Αναμειγνύουμε τα υλικά και πλάθουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα τσέρκι δίνουμε στρογγυλό σχήμα. Τηγανίζουμε ή ψήνουμε το μπιφτέκι.
  2. Για τη Σάλτσα

    Αναμειγνύουμε την κρέμα τυριού με τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
  3. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε την πίτα ως μια τσέπη. Ξεκινώντας από τη βάση, τοποθετούμε ένα στρώμα με τη σάλτσα κάρυ, το κοτόπουλο με το λιωμένο τυρί γκούντα, τις φακές και τα βλαστάρια φασολιών. Τελειώνουμε προσθέτονταςτη σάλτσα τυριού αρωματισμένη με κόλιανδρο στην πάνω πλευρά.
+