+

Για τον Τόνο

  • Κοιλιά τόνου 150 γρ
  • Καβούρι ή σουρίμι καβουριού 35 γρ
  • Φέτες τυριού έμενταλ 30 γρ
  • Φιλέτο αντσούγιας 15 γρ
  • Φύλλα αντιδιού 20 γρ
  • Μπριός με σουσάμι (80 γρ) 1 τεμ.

Για την Καβουροσαλάτα

Για τη Σάλτσα

  1. Για τον Τόνο

    Καρυκεύουμε τον τόνο με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ξύσμα από μισό λάιμ το περνάμε από την πλάνζα.
  2. Για την Καβουροσαλάτα

    Ανακατεύουμε μαζί το καβούρι, την κάπαρη, το αγγούρι, τον κόλιανδρο και το κορνισόν και στη συνέχεια, προσθέτουμε τη μαγιονέζακαι τηvinaigrette με εσπεριδοειδή.
  3. Για τη Σάλτσα

    Αναμειγνύουμε 40γρ. μαγιονέζα μαζί με 5γρ.vinaigrette με εσπεριδοειδή και λίγο lime.
  4. Για την Παρουσίαση

    Ψήνουμε το ψωμί από την εσωτερική πλευρά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σάλτσα της μαγιονέζας αρωματισμένη με μοσχολέμονο, τις φέτες τομάτας, τα φύλλα από το αντίδι, το λιωμένο τυρί έμενταλ, τον ψημένο τόνο, την καβουροσαλάτα και ολοκληρώνουμε με τις αντζούγιες.
+