+

Τόνος

  • Κοιλιά τόνου 150 γρ
  • Καβούρι ή σουρίμι καβουριού 35 γρ
  • Φέτες τυριού έμενταλ 30 γρ
  • Φιλέτο αντσούγιας 15 γρ
  • Φύλλα αντιδιού 20 γρ
  • Μπριός με σουσάμι (80 γρ) 1 τεμ.

Καβουροσαλάτα

Σάλτσα

  1. Τόνος

    Καρυκεύουμε τον τόνο με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ξύσμα από μισό λάιμ, στη συνέχεια το περνάμε από την πλάνζα.
  2. Καβουροσαλάτα

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαγιονέζα με την Hellmann’s Vinaigrette με Εσπεριδοειδή.
  3. Σάλτσα

    Αναμειγνύουμε 40 γρ. μαγιονέζα μαζί με 5 γρ. Hellmann’s Vinaigrette.
  4. Παρουσίαση

    Ψήνουμε από την εσωτερική πλευρά το ψωμί. Στη συνέχεια τοποθετούμε τη σάλτσα της μαγιονέζας αρωματισμένη με μοσχολέμονο, τις φέτες τομάτας, τα φύλλα από το αντίδι, το λιωμένο τυρί έμενταλ, τον ψημένο τόνο, την καβουροσαλάτα και ολοκληρώνουμε με τις αντζούγιες.
+