Menu
+

Carpaccio

  • Καραβίδες φρέσκιες 20 τεμ.

Curry Cream Sauce

Γαρνιτούρα

  • 1/4 Μάνγκο
  • Πράσινο μήλο 1 τεμ.
  • Φύλλα από cress νεροκάρδαμου 2 τεμ.
  • Φύλλα από cress βασιλικού 2 τεμ.
  • Φύλλα από shiso purper 2 τεμ.
  1. Carpaccio

    Πλένουμε τις καραβίδες. Στη συνέχεια τις τοποθετούμε με προσοχή σε σακούλα vacuum και τις παγώνουμε.
  2. Curry Cream Sauce

    Ανακατεύουμε το κάρυ με τη Hellmann's Vegan και τη vinaigrette και στη συνέχεια καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.
  3. Γαρνιτούρα

    Καθαρίζουμε το μάνγκο και το πράσινο μήλο, στη συνέχεια τα κόβουμε σε μικρούς κύβους.
  4. Παρουσίαση

    Τοποθετούμε στο πιάτο μας ένα τσέρκι και βάζουμε στην κάτω επιφάνεια την cream sauce με το κάρυ. Στη συνέχεια, κόβουμε την καραβίδα σε πολύ λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε πάνω από την sauce, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Γαρνίρουμε με τους κύβους του μάνγκο και του πράσινου μήλου. Τελειώνουμε με τα διάφορα cress και με vinaigrette citrus.