Menu

Συστατικά

+

Για τη γέμιση

Για τη σάλτσα


Καταπληκτικό vegan πιάτο με εορταστικές νότες που θα εκστασιάσουν με τις φρουτένιες νότες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη γέμιση

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το καρότο, έπειτα προσθέτουμε τα σπασμένα μπιφτέκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας μαζί με τα αποξηραμένα φρούτα. Καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά . Κρυώνουμε τη φάρσα μας. Αφού κρυώσει, ανοίγουμε με τη βοήθεια νερού τα φύλλα ρυζιού και γεμίζουμε με τη φάρσα. Κλείνουμε και σοτάρουμε με πολύ προσοχή.
  2. Για τη σάλτσα

    Σοτάρουμε το εσαλότ και προσθέτουμε τη μαρμελάδα μαζί με το ζωμό, το maple και τα μπαχαρικά. Δίνουμε μια βράση και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να γλασάρει η σάλτσα μας.Στήνουμε το πιάτο μας με τα rolls, τα baby καρότα και τη σάλτσα μας.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού