Menu
+

Για τον κιμά

Για το Hot Dog

  • Ψωμάκια για hot dog 2 τεμ.
  • Λουκάνικα για Hot Dog 2 τεμ.
  • Μοσχάριος κιμάς
  • Τυρί τσένταρ 20 γρ
  1. Για τον κιμά

    Σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε. Βάζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και σβήνουμε με κρασί. Τελειώνουμε με την τομάτα και τα καρυκεύματα. Τα αφήνουμε να βράσουν και να εξατμιστούν τα υγρά τους.
  2. Για το Hot Dog

    Κόβουμε το ψωμί και στη συνέχεια προσθέτουμε το λουκάνικο, το μοσχαρίσιο κιμά - υπολογίζουμε 40 γρ. κιμά για κάθε ένα hot dog- και τελειώνουμε με το τσένταρ και τη μουστάρδα.