+

Για τη Μελιτζάνα

  1. Για τη Σάλτσα

    Ενυδατώνουμε σε κατσαρόλα την αφυδατωμένη τομάτα μαζί με το νερό, προσθέτουμε Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα, κύμινο, πάπρικα και ψιλοκομμένομαϊντανό και βράζουμε μέχρι ναγλασάρει ησάλτσα μας.
  2. Για τη Μελιτζάνα

    Ψήνουμε τη μελιτζάνα και την καθαρίζουμε. Ομογενοποιούμε μαζί με το σκόρδο, τον μαϊντανό και το κρεμμύδικαιστη συνέχεια, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.
+