Mini Κεμπάπ με Πικάντικη Σάλτσα Τομάτας, Αρωματική Μελιτζάνα και Δροσερό Γιαούρτι | Unilever Food Solutions
Menu
+

Για τη Σάλτσα

Για τη Μελιτζάνα

  1. Για τη Σάλτσα

    Ενυδατώνουμε σε κατσαρόλα την αφυδατωμένη τομάτα μαζί με το νερό, προσθέτουμε Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα, κύμινο, πάπρικα και ψιλοκομμένο μαϊντανό και βράζουμε μέχρι ναγλασάρει ησάλτσα μας.
  2. Για τη Μελιτζάνα

    Ψήνουμε τη μελιτζάνα και την καθαρίζουμε. Ομογενοποιούμε μαζί με το σκόρδο, τον μαϊντανό και το κρεμμύδικαιστη συνέχεια, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.