Mini Κεμπάπ με Πικάντικη Σάλτσα Τομάτας, Αρωματική Μελιτζάνα και Δροσερό Γιαούρτι
Μπορείς να σκεφτείς καλύτερο συνδυασμό για κεμπάπ?

Συστατικά
Mini Κεμπάπ με Πικάντικη Σάλτσα Τομάτας, Αρωματική Μελιτζάνα και Δροσερό Γιαούρτι
−
+
€0.0
Για τη Σάλτσα
Knorr Βάση Σάλτσα Τομάτας 10 kg
/γρ
50.0 γρ
0%

Νερό
/γρ
300.0 γρ
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
120.0 γρ
0%

Κύμινο
/γρ
10.0 γρ
0%
Καπνιστή πάπρικα
/γρ
10.0 γρ
0%
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
/γρ
0.0 γρ
0%
Για τη Μελιτζάνα
Μελιτζάνα
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Μαϊντανός (φρέσκος)
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για τη Σάλτσα
-
Νερό 300.0 γρ
-
Κύμινο 10.0 γρ
-
Καπνιστή πάπρικα 10.0 γρ
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Για τη Μελιτζάνα
-
Μελιτζάνα 2.0 τεμ.
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
-
Μαϊντανός (φρέσκος)
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη Σάλτσα
Ενυδατώνουμε σε κατσαρόλα την αφυδατωμένη τομάτα μαζί με το νερό, προσθέτουμε Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα, κύμινο, πάπρικα και ψιλοκομμένο μαϊντανό και βράζουμε μέχρι ναγλασάρει ησάλτσα μας. -
Για τη Μελιτζάνα
Ψήνουμε τη μελιτζάνα και την καθαρίζουμε. Ομογενοποιούμε μαζί με το σκόρδο, τον μαϊντανό και το κρεμμύδικαιστη συνέχεια, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.