Tacos με Pulled Pork και Σάλτσα Avocado
Pico de Gallo, σάλτσα αβοκάντο και μαριναρισμένο χοιρινό, δίνουν άλλο νόημα στο Street Food!

Συστατικά
Tacos με Pulled Pork και Σάλτσα Avocado
Για το κρέας



Για τη σάλτσα

Για το Pico de Gallo
Για το πικλόζουμο
Για τα λαχανικά
Σύνθεση
Για το κρέας
-
Χοιρινός λαιμός 800.0 γρ
-
Καστανή ζάχαρη 60.0 γρ
-
Κύμινο 5.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 1.0 τεμ.
Για τη σάλτσα
-
Αβοκάντο 2.0 τεμ.
-
Χυμό απο ένα λάιμ
Για το Pico de Gallo
-
Τομάτα 1.0 τεμ.
-
Κρεμμύδι 1.0 τεμ.
-
Πιπεριά καυτερή 1.0 τεμ.
-
Κόλιανδρος Ψιλοκομμένος
Για το πικλόζουμο
-
Ξύδι 150.0 ml
-
Νερό 250.0 ml
-
Αλάτι 10.0 γρ
-
Ζάχαρη 90.0 γρ
Για τα λαχανικά
-
Πικλόζουμο
-
Καρότο
-
Λευκό λάχανο
-
Κόκκινο λάχανο
Σύνθεση
-
Τορτίγια 8.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το κρέας
Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, κύμινο και σκόρδο το χοιρινό. Στη συνέχεια τοποθετούμε σε σακούλα για Sous Vide το χοιρινό, το ζωμό και το κρεμμύδι, κλείνουμε ερμητικά 100% και μαγειρεύουμε σε ρόνερ στους 80 βαθμούς για 12 ώρες.
Όταν το κρέας μας είναι έτοιμο, παγώνουμε και ανοίγουμε τη σακούλα και κρατάμε ξεχωριστά τα υγρά και το κρέας. Με τη βοήθεια δυο πιρουνιών ψιλοκόβουμε το χοιρινό και στη συνέχεια το ανακατεύουμε με τη BBQ.
-
Για τη σάλτσα
Αναμειγνύομε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε
-
Για το Pico de Gallo
Χρησιμοποιούμε μόνο το εξωτερικό τις τομάτας. Κόβουμε μπρινουάζ όλα τα λαχανικά, τοποθετούμε σε μπασίνα και καρυκεύουμε με αλάτι ελαιόλαδο και λάιμ.
-
Για το πικλόζουμο
Φτιάχνουμε το Πικλόζουμο και το αφήνουμε να κρυώσει. -
Για τα λαχανικά
Κόβουμε τα λαχανικά ζουλιέν και τοποθετούμε μέσα στο πικλόζουμο τα λαχανικά. Διατηρούμε στο ψυγείο.
-
Σύνθεση
Τέλος στην τορτίγια τοποθετούμε το Dressing αβοκάντο, το κρέας, τα πικλαρισμένα λαχανικά και τελειώνουμε με το Pico de Gallo και φύλλα κόλιανδρο.