Menu

Συστατικά

+

Για το κρέας

Για τη σάλτσα

Για το Pico de Gallo

  • Τομάτα 1.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι 1.0 τεμ.
  • Πιπεριά καυτερή 1.0 τεμ.
  • Κόλιανδρος Ψιλοκομμένος

Για το πικλόζουμο

  • Ξύδι 150.0 ml
  • Νερό 250.0 ml
  • Αλάτι 10.0 γρ
  • Ζάχαρη 90.0 γρ

Για τα λαχανικά

  • Πικλόζουμο
  • Καρότο
  • Λευκό λάχανο
  • Κόκκινο λάχανο

Σύνθεση

  • Τορτίγια 8.0 τεμ.

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το κρέας

    Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, κύμινο και σκόρδο το χοιρινό. Στη συνέχεια τοποθετούμε σε σακούλα για Sous Vide το χοιρινό, το ζωμό και το κρεμμύδι, κλείνουμε ερμητικά 100% και μαγειρεύουμε σε ρόνερ στους 80 βαθμούς για 12 ώρες.

    Όταν το κρέας μας είναι έτοιμο, παγώνουμε και ανοίγουμε τη σακούλα και κρατάμε ξεχωριστά τα υγρά και το κρέας. Με τη βοήθεια δυο πιρουνιών ψιλοκόβουμε το χοιρινό και στη συνέχεια το ανακατεύουμε με τη BBQ.

  2. Για τη σάλτσα

    Αναμειγνύομε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε

  3. Για το Pico de Gallo

    Χρησιμοποιούμε μόνο το εξωτερικό τις τομάτας. Κόβουμε μπρινουάζ όλα τα λαχανικά, τοποθετούμε σε μπασίνα και καρυκεύουμε με αλάτι ελαιόλαδο και λάιμ.

  4. Για το πικλόζουμο

    Φτιάχνουμε το Πικλόζουμο και το αφήνουμε να κρυώσει.
  5. Για τα λαχανικά

    Κόβουμε τα λαχανικά ζουλιέν και τοποθετούμε μέσα στο πικλόζουμο τα λαχανικά. Διατηρούμε στο ψυγείο.


  6. Σύνθεση

    Τέλος στην τορτίγια τοποθετούμε το Dressing αβοκάντο, το κρέας, τα πικλαρισμένα λαχανικά και τελειώνουμε με το Pico de Gallo και φύλλα κόλιανδρο.