Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Βελούδινη αίσθηση, γευστική απολαυση, σε ένα απλό, γκουρμέ πιάτο

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σ’ ένα μπολ, προσθέτουμε τα ρεβύθια και νερό μέχρι να καλυφθούν και τα αφήνουμε για 24 ώρες. Αν απορροφάται το νερό, συμπληρώνουμε, ώστε να παραμένουν καλυμμένα.
    Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια κομμένα σε καρέ και το πράσο σε ροδέλες και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να καραμελώσουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα ρεβύθια, το κύμινο, το νερό και το Ζωμό Λαχανικών Knorr και σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτούν τα ρεβύθια.
    Σ’ ένα μπλέντερ, προσθέτουμε το Knorr Primerba Σκόρδο, το Knorr Primerba Δενδρολίβανο, το χυμό λεμόνι, το ταχίνι και λίγο ζωμό από τα ρεβύθια και χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μία κρέμα.
    Ρίχνουμε την κρέμα στην κατσαρόλα και προσθέτουμε την κομμένη λιαστή ντομάτα και τα φύλλα μαϊντανό. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με μαύρο πιπέρι και ελαιόλαδο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού