Menu

Συστατικά

+

Για τη Σάλτσα Γαρίδας

Για τα Λαβράκια

  • Φιλέτα λαβράκι 140 γρ περίπου 4.0 τεμ.

Μια συνταγή που θυμίζει καλοκαίρι με λαβράκι, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα ω-3.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Σάλτσα Γαρίδας

    Σοτάρουμε με ελαιόλαδο το σκόρδο, το μάραθο και το τσίλι, μέχρι να μαλακώσουν.
    Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα κοτσάνια του βασιλικού και τις τομάτες, σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε τις γαρίδες και τα όστρακα, σβήνουμε με τον ύγρο ζωμό τελειώματος οστρακοείδων ,το ζωμό κοτόπουλο,καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα.
  2. Για τα Λαβράκια

    Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε τα λαβράκια, μέχρι να αποκτήσουμε τραγανή κρούστα.
  3. Για το Τελείωμα

    Σερβίρουμε τα ψάρι με την σάλτσα γαρίδας με όστρακα και ντεκοράρουμε με ταφύλλα βασιλικού.

    Μπορούμε επίσης να σερβίρουμε μεΤαμπουλέ από Κους-Κους με Καρότα και Κολοκύθια.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού