Menu
ΠΟΝΤΟΙ

00:51

1. Μια Εισαγωγή στο Ψήσιμο

Ο ειδικός στο Barbecue, Chef Abdul Yaseen του εστιατορίου Darbaar σου δείχνει πώς να γίνεις ο καλύτερος στο ψήσιμο. Θα σε μυήσει στον κόσμο του barbecue και του ψησίματος μαθαίνοντάς σου όλες τις τεχνικές, τις δεξιότητες, τον εξοπλισμό και τα συστατικά που χρειάζεσαι. Μάθε τα πάντα γύρω από την προμήθεια συστατικών μέχρι το μαρινάρισμα ψαριών και τη χρήση της ψησταριάς robata.

02:31

2. Προετοιμάζοντας την Κουζίνα για Ψήσιμο

Κάνοντας μια περιήγηση στην κουζίνα του εστιατορίου Darbaar, ο Chef Abdul Yaseen μας δείχνει τον απαραίτητο εξοπλισμό για barbecue και ψήσιμο στη σχάρα, από το ψήσιμο στην ψησταριά robata μέχρι την επίτευξη ιδανικών αποτελεσμάτων στο φούρνο ταντούρ.

02:24

3. Προμηθεύοντας Ποιοτικά Συστατικά

Ο Chef Abdul Yaseen μας μιλά για τη σημασία των ποιοτικών συστατικών, από την εποχιακή προμήθεια μέχρι την αποθήκευση των μπαχαρικών για καλύτερα αποτελέσματα, καθώς επίσης μας δίνει συμβουλές για το πώς διασφαλίσουμε ότι το ψάρι ή το κρέας μας είναι εξαιρετικά φρέσκα.

02:52

4. Πώς να Προετοιμάσετε & να Μαρινάρετε ένα Ολόκληρο Ψάρι

Ανακάλυψε τη σημασία της προετοιμασίας, του καρυκεύματος και του μαριναρίσματος ολόκληρων ψαριών για να εξασφαλίσεις κορυφαία αποτελέσματα στη σχάρα.

03:01

5. Λαβράκι Ψημένο σε Ψησταριά Robata με Λαχανικά

Μάθε πώς να ψήνεις και να μαγειρεύεις ολόκληρα ψάρια στον ατμό στην ψησταριά robata για να πετύχεις μια τραγανή πέτσα και παράλληλα μια τρυφερή σάρκα.