Υλικά
- 1000 γρ. Κέικ με γεύση βανίλιας Carte D’Or Buffet
- 325 γρ. ηλιέλαιο
- 325 γρ. νερό
- Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής υδατοδιαλυτό
Carte D' Οr Buffet Κέικ με Γεύση Βανίλια 20 kg
Μείγμα για την παραγωγή κέικς, μάφφιν, ραβανί, καρυδόπιτας, σάμαλι.
Δεν απορροφά τις επικαλύψεις κατά το ψήσιμο. Δοσολογία που μπορεί να δουλευτεί x2,x3. Η συνταγή δεν αλλάζει με την ανάμειξη υλικών για τη δημιουργία άλλων γλυκών.
0
Κιβώτιο 1 x 20 Kg € 71,74
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το χρώμα ζαχαροπλαστικής σε ένα μίξερ με το φτερό για 4‘ στη δεύτερη ταχύτητα. Μόλις είναι έτοιμο το μοιράζουμε στα δυο και στο ένα μέρος προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Τέλος, ψήνουμε στους 170°C για 45’ περίπου.
Μαρμελάδα φράουλα
Υλικά
- 1000 γρ. φράουλες ολόκληρες
- 1000 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ. γλυκόζη
- 7 γρ. πηκτίνη
- 70 γρ. χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τις φράουλες σε 1000 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική για 3 ώρες.
Στη συνέχεια τις βράζουμε και τις αφήνουμε για 24 ώρες.
Την επόμενη μέρα προσθέτουμε τη γλυκόζη, την πηκτίνη, τα 500 γρ. ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού και βράζουμε για 5’.
TIP
Για το μάρτζιπαν δουλεύουμε ίση ποσότητα ζάχαρη και αμύγδαλο.
Σχετικές Συνταγές
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ