Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Με μείγμα για Παντεσπάνι, Μους με γεύση φράουλας & Μους με γεύση σοκολάτας Carte D’Or Buffet
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο ενός μίξερ και χτυπάμε στην 3 ταχύτητα για 5’. Στη συνέχεια στρώνουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε σε λαμαρίνα με silpat και ψήνουμε στους 180°C-190°C για 6’-7’ περίπου.
Αναμειγνύουμε τη Μους φράουλας με το νερό και χτυπάμε για 5’ στην 3 ταχύτητα του μίξερ.
Αναμειγνύουμε τη Μους σοκολάτας με το νερό και χτυπάμε για 5’ στην 3 ταχύτητα του μίξερ.
Μαρινάρουμε τις φράουλες σε 1000 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική για 3 ώρες.
Στη συνέχεια τις βράζουμε και τις αφήνουμε για 24 ώρες.
Την επόμενη μέρα προσθέτουμε τη γλυκόζη, την πηκτίνη, τα 500 γρ. ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού και βράζουμε για 5’.
Όταν στήνουμε το γλυκό, πάνω από κάθε στρώση φράουλας ρίχνουμε αμύγδαλο κροκάν.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.