Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μείγμα για την παραγωγή επιδορπίων. Κρύα ιταλική κρέμα, σερβίρεται με σάλτσα φρούτων ή σιρόπι καραμέλας.
Δεν επηρεάζεται από την προσθήκη υλικών. Φινετσάτη γεύση αυθεντικής συνταγής. Άρωμα, ελαστικότητα, σταθερότητα.Βράζουμε το γάλα, προσθέτουμε την Panna Cotta εκτός φωτιάς και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μαστιχέλαιο και τοποθετούμε το μείγμα σε ποτήρι ή φόρμα σιλικόνης και το αφήνουμε να κρυώσει.
Εναλλακτικά, αντί για κρέμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 380 γρ. γάλα.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.