+

Για τα Παντζάρια

  • Παντζάρια κίτρινα 2 τεμ.
  • Κόκκινο παντζάρι 2 τεμ.
  • Ρέβα, μωβ 1 τεμ.

Για το Κρέας

  • Rib eye 1 τεμ.
  • Θυμάρι
  • Βούτυρο 50 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη μαρμελάδα

  • Κοτσάνι λεμονόχορτου 1 τεμ.
  • Καστανή ζάχαρη 80 γρ
  • Τζίντζερ 30 γρ
  • Κρεμμύδι λευκό 50 γρ
  • Σταφύλι φράουλα 500 γρ
  • Λευκό ξύδι 50 γρ
  • Καρπός τόνγκα 1 τεμ.
  • Κόκκινο παντζάρι
  1. Για τα Παντζάρια

    Τυλίγουμε τα παντζάρια σε αλουμινόχαρτο, τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια, καθαρίζουμε την εξωτερική φλούδα.
  2. Για το Κρέας

    Σοτάρουμε το κρέας και από τις 2 πλευρές και καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτουμε το θυμάρι και το βούτυρο και συνεχίζουμε μαγειρεύοντας το κρέας αροζέ. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού περιχύνουμε το κρέας με τους χυμούς με το βούτυρο και ψήνουμε μέχρι το βαθμό που επιθυμούμε.
  3. Για τη μαρμελάδα

    Καθαρίζουμε τα σταφύλια και τοποθετούμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα. Βράζουμε μέχρι να γλασάρει. Τέλος, δίνουμε την υφή που επιθυμούμε με τη βοήθεια ραβδομπλέντερ.
+