Τάπας Αβοκάντο γεμιστό με Αρωματικό Σεβίτσε Γαρίδας
Μια δροσερή και πολύ γρήγορη συνταγή με γεμιστά αβοκάντο τάπας!

Συστατικά
Τάπας Αβοκάντο γεμιστό με Αρωματικό Σεβίτσε Γαρίδας
−
+
€0.0
Για το Αβοκάντο
Αβοκάντο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Τόνος Αλοννήσου
/γρ
120.0 γρ
0%
Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
50.0 γρ
0%

1/2 Κόκκινη πιπεριά
/γρ
0.0 γρ
0%
Hellmann's Βινεγκρέτ με Εσπεριδοειδή 1 lt
/ml
10.0 ml
0%

Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Κρεμμύδι φρέσκο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Ξύσμα lime
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ψιλοκομμένος κόλιανδρος
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για το Αβοκάντο
-
Αβοκάντο 1.0 τεμ.
-
Τόνος Αλοννήσου 120.0 γρ
-
1/2 Κόκκινη πιπεριά
-
Κρεμμύδι φρέσκο 1.0 τεμ.
-
Ξύσμα lime
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Ψιλοκομμένος κόλιανδρος
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Αβοκάντο
Τοποθετούμε σε μπασίνα τον τόνο, την ψιλοκομμένη πιπεριά, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τη vinaigrette, τη μαγιονέζα και τα ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, αφού έχουμε δημιουργήσει το μείγμα, αρωματίζουμε με το σκόρδο και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και με τη βοήθεια ενός κουταλιού το καθαρίζουμε. Ολοκληρώνουμε γεμίζοντας το αβοκάντο με το μείγμα μας και ντεκοράρουμε με φρέσκο κρεμμύδι, ξύσμα απο lime και φύλλα κόλιανδρου.