Menu
Επιλογή Ειδικού Συνεργάτη
  • ...
Ο ειδικός συνεργάτης θα ορίσει την ημερομηνία παράδοσης και το τελικό κόστος Διαβάστε περισσότερα

Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr

Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr -

Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr

Συσκευασία Ενδεικτική τιμή (χωρίς ΦΠΑ)*
Ποσότητα
17

Ποντοι: 17

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι: Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr

Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr

17 Πόντοι

Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr

17 Πόντοι

Ζωμός λαχανικών σε μορφή gel. Ιδανικός ως βάση διαλυμένος σε νερό αλλά και για χρήση στο τηγάνι. Το gel διαλύεται γρήγορα και προσθέτει γλασάρισμα και γεύση στη σάλτσα σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν και τα αλλεργιογόνα
  • Κωδικός προϊόντος: 19503901
  • EAN Code CU: 8712100584619
  • EAN Code DU: 8712100950391
Συσκευασία Ενδεικτική τιμή (χωρίς ΦΠΑ)*

Ποντοι: 17

Ποσότητα
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι: Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr

*Η ενδεικτική τιμή είναι η πιθανή τιμή μεταπώλησης του Ειδικού Συνεργάτη που έχεις επιλέξει.

τηλεφωνική παραγγελία

Πληροφορίες για το προϊόν

Διατροφικές πληροφορίες & Αλλεργιογόνα

  • Χωρίς γλουτένη
    Χωρίς γλουτένη

Διατροφικές πληροφορίες

Λήψη πληροφοριών προϊόντος
τιμές ανά 100 g/ml
Ενέργεια kJ 271.00 kJ - kJ
Ενέργεια kcal 65.00 kcal - kcal
Πρωτεΐνες 3.80 g - g
Υδατάνθρακες 11.00 g - g
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα 11.00 g - g
Υδατάνθρακες συμπεριλ. Φυτικών Ινών - g - g
Λιπαρά 0.50 g - g
Λιπαρά κορεσμένα 0.100 g - g
Λιπαρά πολυακόρεστα - g - g
Λιπαρα μονοακορεστα - g - g
Λιπαρά οξέα, ω6 - g - g
Λιπαρά οξέα, ω3 - g - g
Λιπαρά εκ των οποίων Trans - g - g
Φυτικές ίνες 1.8 g - g
Χοληστερόλη - mg - mg
Ασβέστιο - mg - mg
Κάλιο - mg - mg
Νάτριο 8,100.00 mg - mg
Ζάχαρη - g - g
Βιταμίνη A - µg - µg
Βιταμίνη D - µg - µg
Βιταμίνη E - mg - mg
Νερό - g - g
Αλάτι 20.40 g - g

*% της προσλαμβανόμενης ποσότητας αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kj/2000kcal)

Πρόσθετα

  • Χωρίς γλουτένη

Βασικές πληροφορίες

Πληροφορίες χρήσης