Τάκος με Chilli Con Carne και Κόκκινο Ρύζι με Αμύγδαλα και Μπρόκολο
Εύγευστο, εύκολο, δυναμωτικό. Ένα πιάτο που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Συστατικά
Τάκος με Chilli Con Carne και Κόκκινο Ρύζι με Αμύγδαλα και Μπρόκολο
−
+
€19504.0
Για τη Γέμιση
Knorr Κόκκινο Ρύζι με Μπρόκολο και Αμύγδαλα 550 γρ
/γρ
400.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
60.0 γρ
0%
Κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Κόκκινη Πιπεριά κομμένη καρέ
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Ζάχαρη
/γρ
8.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Πελτέ τομάτας
/γρ
40.0 γρ
0%
Ρίγανη
/γρ
10.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
10.0 γρ
0%
Πάπρικα γλυκιά
/γρ
10.0 γρ
0%
Νερό
/γρ
10.0 γρ
0%
Κόκκινο πιπέρι
/γρ
10.0 γρ
0%
Μοσχαρίσιος Κιμάς
/γρ
500.0 γρ
0%
Knorr Ζωμός Κότας σε Πάστα 1,2 kg
/γρ
0.0 γρ
0%

Τσένταρ τριμμένο
/γρ
200.0 γρ
0%
Για το Σερβίρισμα
1/2 Μάτσο Κόλιανδρο
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Γιαούρτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Τάκος
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
/
Για τη Γέμιση
-
Knorr Κόκκινο Ρύζι με Μπρόκολο και Αμύγδαλα 550 γρ 400.0 γρ
-
Ελαιόλαδο 60.0 γρ
-
Κρεμμύδι σε λεπτές φέτες 1.0 τεμ.
-
Κόκκινη Πιπεριά κομμένη καρέ 1.0 τεμ.
-
Ζάχαρη 8.0 γρ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Πελτέ τομάτας 40.0 γρ
-
Ρίγανη 10.0 γρ
-
Κύμινο 10.0 γρ
-
Πάπρικα γλυκιά 10.0 γρ
-
Νερό 10.0 γρ
-
Κόκκινο πιπέρι 10.0 γρ
-
Μοσχαρίσιος Κιμάς 500.0 γρ
-
Τσένταρ τριμμένο 200.0 γρ
Για το Σερβίρισμα
-
1/2 Μάτσο Κόλιανδρο
-
Γιαούρτι
-
Τάκος
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη Γέμιση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφήνουμε 2’-3’ να καραμελώσουν. Βάζουμε τη κόκκινη πιπεριά, το μπούκοβο, τη ρίγανη, το κύμινο, την πάπρικα και σοτάρουμε για 2’-3’. Βάζουμε τον κιμά και ανακατεύουμε με μία κουτάλα μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε το κόκκινο ρύζι, προσθέτουμε τον ζωμό και νερό, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά. -
Για το Σερβίρισμα
Αφαιρούμε από τη φωτιά και βάζουμε τον μισό κόλιανδρο, το μισό τυρί και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τα TACOS το υπόλοιπο τσένταρ, τον υπόλοιπο κόλιανδρο, και το γιαούρτι.