+

Για τη Γέμιση

Για το Σερβίρισμα

  • 1/2 Μάτσο Κόλιανδρο
  • Γιαούρτι
  • Τάκος
  1. Για τη Γέμιση

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφήνουμε 2’-3’ να καραμελώσουν. Βάζουμε τη κόκκινη πιπεριά, το μπούκοβο, τη ρίγανη, το κύμινο, την πάπρικα και σοτάρουμε για 2’-3’. Βάζουμε τον κιμά και ανακατεύουμε με μία κουτάλα μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε το κόκκινο ρύζι, προσθέτουμε τον ζωμό και νερό, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά.
  2. Για το Σερβίρισμα

    Αφαιρούμε από τη φωτιά και βάζουμε τον μισό κόλιανδρο, το μισό τυρί και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τα TACOS το υπόλοιπο τσένταρ, τον υπόλοιπο κόλιανδρο, και το γιαούρτι.