+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε τα λαχανικά ξεχωριστά ανά είδος και τα τοποθετούμε σ’ ένα ταψί.

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε μια μπασίνα και τα ανακατεύουμε καλά με τη βοήθεια ενός βγοδάρτη.

    Περιχύνουμε τη σάλτσα στο ταψί και προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τον βασιλικό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210℃ για περίπου 8’.

    Αποσύρουμε και πασπαλίζουμε με τα φύλλα του φρέσκου κόλιανδρου και τις φέτες της πιπεριάς.

+