Menu
+

Εκτέλεση

  • Μανιτάρια λευκά, κομμένα σε τέταρτα 500.0 γρ
  • Γλυκοπατάτες, κομμένες σε κύβους 700.0 γρ
  • Κουνουπίδι 500.0 γρ
  • Αμύγδαλα ψημένα, αλατισμένα 120.0 γρ
  • Φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα 10.0 τεμ.
  • Κόκκινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες 1.0 τεμ.
  • 1/2 Μάτσο φύλλα φρέσκου κόλιανδρου
  • Ζάχαρη μαύρη 50.0 γρ
  • Fish sauce 30.0 γρ
  • Νερό 100.0 ml
  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε τα λαχανικά ξεχωριστά ανά είδος και τα τοποθετούμε σ’ ένα ταψί.

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε μια μπασίνα και τα ανακατεύουμε καλά με τη βοήθεια ενός αβγοδάρτη.

    Περιχύνουμε τη σάλτσα στο ταψί και προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τον βασιλικό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210℃ για περίπου 8’.

    Αποσύρουμε και πασπαλίζουμε με τα φύλλα του φρέσκου κόλιανδρου και τις φέτες της πιπεριάς.