+

Εκτέλεση

  • Αβοκάντο 3 τεμ.
  • Χυμό λάιμ 20 γρ
  • Κύμινο 4 γρ
  • Αλάτι
  • κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 80 γρ
  • Καλαμπόκι Σπυρί 200 γρ
  • Ελαιόλαδο 20 γρ
  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το καλαμπόκι και συνεχίζουμε μέχρι να γυαλίσει το καλαμπόκι. Βγάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

    Καθαρίζουμε με την βοήθεια ενός κουταλιού τα αβοκάντο,τα τοποθετούμε σε μπασίνα, στη συνέχεια λιώνουμε και προσθέτουμε το κρύο μείγμα καλαμποκιού και καρυκεύουμε με αλάτι και κύμινο. Προσθέτουμε το χυμό του λάιμ και τελειώνουμε με τη Hot sauce.