Menu
+

Για την Πάπια

  • Καπνιστό στήθος Πάπιας, σε κομματάκια 1000 γρ

Για το Κόκκινο Κάρυ

  • Νερό 1300 ml
  • Πράσινα Μελιτζανάκια 200 γρ
  • Ανανά 500 γρ
  • Κόκκινα σταφύλια 50 τεμ.
  • Τοματίνια 25 τεμ.
  • Κόκκινη καυτερή πιπεριά 10 τεμ.
  • Ζάχαρη καρύδας 20 γρ

Για το γαρνίρισμα

  • Σάλτσα ψαριού 10 γρ
  1. Για την Πάπια

    Αφαιρούμε την πάπια από το πακέτο. Θερμαίνουμε τη σχάρα και τοποθετούμε την πάπια. Την ψήνουμε και από τις δύο μεριές.
  2. Για το Κόκκινο Κάρυ

    Βάζουμε το αφυδατωμένο γάλα καρύδας σε μια κατσαρόλα και το ανακατεύουμε με το ζεστό νερό. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κόκκινο κάρυ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα μελιτζανάκια και σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτούν στο μισό τους. Βάζουμε τον ανανά μαζί με την ζάχαρη καρύδας, τα σταφύλια, τα τοματίνια και τις καυτερές πιπεριές.
  3. Για το γαρνίρισμα

    Γαρνίρουμε με την σάλτσα ψαριού και αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε την πάπια και την τοποθετούμε στο πιάτο. Γαρνίρουμε και σερβίρουμε.