+

Για το Κάρυ

Για το γαρνίρισμα

  • Κόλιανδρος
  • Κόκκινη Πιπεριά
  1. Για το Κάρυ

    Ανακατεύουμε το λάδι και το κόκκινό κάρυ σε μια μεγάλη κατσαρόλα για 2 λεπτά μέχρι να αρωματιστεί. Ρίχνουμε το αφυδατωμένο γάλα καρύδας και το νερό. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα τοματίνια, τα κομμάτια ανανά και τα 6 φύλλα lime. Το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας. Καρυκεύουμε με ζάχαρη καρύδας και τον Knorr Yγρό ζωμό τελειώματος οστροκοειδών. Ρίχνουμε μέσα τα σταφύλια και αφαιρούμε από την φωτιά.
  2. Για το γαρνίρισμα

    Γαρνίρουμε με κόλιανδρο και κομματάκια από κόκκινη πιπεριά. Σερβίρουμε με ρύζι στον ατμό.
+