Menu
+

Για το Kοτόπουλο

  • Σπορέλαιο 60.0 γρ
  • Νερό 1300.0 ml
  • Μπούτι κοτόπουλο 1400.0 γρ
  • Τοματίνια 400.0 γρ
  • Κόκκινα σταφύλια 100.0 γρ
  • Φύλλα Kaffir, τοποθετημένα στη μέση, διπλωμένα και μέσα στο κάρυ 6.0 τεμ.
  • Πράσινα Μελιτζανάκια 100.0 γρ
  • Ανανά 200.0 γρ
  • Ζάχαρη καρύδας 35.0 γρ

Για το γαρνίρισμα

  • Κόλιανδρος
  • Κόκκινη Πιπεριά
  1. Για το Kοτόπουλο

    Ανακατεύουμε το λάδι και το κόκκινο κάρυ σε μια μεγάλη κατσαρόλα για 2 λεπτά, μέχρι να αρωματιστεί. Ρίχνουμε το αφυδατωμένο γάλα καρύδας και το νερό. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα τοματίνια, τα κομμάτια ανανά και τα 6 φύλλα lime. Το αφήνουμε στη φωτιά, μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας. Καρυκεύουμε με ζάχαρη καρύδας και Yγρό Ζωμό Τελειώματος Οστροκοειδών. Ρίχνουμε μέσα τα σταφύλια και αφαιρούμε από τη φωτιά.
  2. Για το γαρνίρισμα

    Γαρνίρουμε με κόλιανδρο και κομματάκια από κόκκινη πιπεριά. Σερβίρουμε με ρύζι στον ατμό.