Menu
+

Για τη Σάλτσα Γιαούρτι

  • Γιαούρτι 10% 150.0 γρ
  • Αγγούρι 50.0 γρ
  • Λάδι σκόρδου 30.0 γρ
  • Φύλλα δυόσμος, ψιλοκομμένος 10.0 τεμ.
  • Λευκό μπαλσάμικο 8.0 γρ
  • Χυμό lime 6.0 γρ
  • Αλάτι 4.0 γρ
  1. Για τη Σάλτσα Γιαούρτι

    Τρίβουμε το αγγούρι και το αφήνουμε να στραγγίξει από τα υγρά του σε σουρωτό.
    Ανακατεύουμε το γιαούρτι, το Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας και το λάδι σκόρδου, μέχρι να έχουμε μια βελούδινη σάλτσα.
    Προσθέτουμε το αγγούρι, τα φύλλα δυόσμου, το μπαλσάμικο,το αλάτικαι το χυμό lime.