Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Αλάτι χοντρό
  • Knorr Κόκκινο Ρύζι με Μπρόκολο και Αμύγδαλα 550 γρ 500.0 γρ
  • Νερό 2.0 glass
  • Χυμός απο ένα λεμόνι 1.0 τεμ.
  • 1/4 κούπας Παρθένο Ελαιόλαδο
  • Φασόλια, πλυμένα, μαγειρεμένα σε νερό και στραγγισμένα 210.0 γρ
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια, πολτοποιημένα
  • Φέτα θρυμματισμένη 110.0 γρ

Για το γαρνίρισμα

  • Αλάτι χοντρό
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μια εύκολη, γευστική πρόταση. Μια σαλάτα που θα κάνει εντύπωση, με τα ιδιαίτερα συστατικά της.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε μια κατσαρόλα ετοιμάζουμε το κόκκινο ρύζι. Αφήνουμε το μείγμα να κάτσει για 20’, ανακατεύουμε και αφήνουμε το ρύζι να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Σε μία μπασίνα, ανακατεύουμε το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε στο κρύο ρύζι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα φασόλια και τη φέτα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε με θερμοκρασία δωματίου ή κρύο.
  2. Για το γαρνίρισμα

    Γαρνίρουμε με χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού