Menu
+

Εκτέλεση

  • Αλάτι χοντρό
  • Νερό 2.0 glass
  • Χυμός απο ένα λεμόνι 1.0 τεμ.
  • 1/4 κούπας Παρθένο Ελαιόλαδο
  • Φασόλια, πλυμένα, μαγειρεμένα σε νερό και στραγγισμένα 210.0 γρ
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια, πολτοποιημένα
  • Φέτα θρυμματισμένη 110.0 γρ

Για το γαρνίρισμα

  • Αλάτι χοντρό
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Εκτέλεση

    Σε μια κατσαρόλα ετοιμάζουμε το κόκκινο ρύζι. Αφήνουμε το μείγμα να κάτσει για 20’, ανακατεύουμε και αφήνουμε το ρύζι να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Σε μία μπασίνα, ανακατεύουμε το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε στο κρύο ρύζι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα φασόλια και τη φέτα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε με θερμοκρασία δωματίου ή κρύο.
  2. Για το γαρνίρισμα

    Γαρνίρουμε με χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.