Χοιρινό με Knorr Σάλτσα Τεριγιάκι, Λεμονόχορτο, Ταμάρινθο και Σπανάκι
Μια εξαιρετική συνταγή με ψιλοκομμένο χοιρινό και σάλτσα τεριγιάκι!

Συστατικά
Χοιρινό με Knorr Σάλτσα Τεριγιάκι, Λεμονόχορτο, Ταμάρινθο και Σπανάκι
Εκτέλεση



Εκτέλεση
-
Νερό 600.0 γρ
-
Σπανάκι, καθαρισμένο 400.0 γρ
-
Ταμάρινθος πάστα 30.0 γρ
-
Ζάχαρη μαύρη 15.0 γρ
-
Fish sauce 30.0 γρ
-
Κοτσάνι λεμονόχορτου 3.0 τεμ.
-
Φρέσκα κρεμμύδια, κομμένα στη μέση 10.0 τεμ.
-
Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας 1 Kg 60.0 γρ
-
Χοιρινός λαιμός 1.5 kg
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Σε ένα wok βάζουμε τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο να πάρει χρώμα και προσθέτουμε το χοιρινό κομμένο σε κύβους.
Στη συνέχεια, σοτάρουμε το χοιρινό σε δυνατή φωτιά, βάζουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για μισό λεπτό. Προσθέτουμε την Knorr Σάλτσα Τεριγιάκι και αφήνουμε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα.
Βάζουμε στο wok τo Knorr Coconut Milk Powder, τη fish sauce, την Knorr Soy Sauce, την πάστα ταμάρινθου, τη ζάχαρη, το νερό και το λεμονόχορτο σπασμένο και αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά προσθέτοντας στο τέλος το σπανάκι.