Stir Fried Φρέσκα Φασολάκια με Knorr Soy Sauce, Λεμονόχορτο και Φουντούκια
Μην ξεχνάς πως πολλοί από τους πελάτες είναι χορτοφάγοι! Ικανοποίησέ τους με αυτήν την πεντανόστιμη Ασιατική συνταγή.

Συστατικά
Stir Fried Φρέσκα Φασολάκια με Knorr Soy Sauce, Λεμονόχορτο και Φουντούκια
−
+
€0.0
Για την Εκτέλεση
αμπελοφάσουλα
/kg
1.0 kg
0%
Φύλλα δυόσμου
/τεμ.
15.0 τεμ.
0%
Τζίντζερ ψιλοκομμένο
/γρ
25.0 γρ
0%
Φουντούκια ανάλατα, ψημένα & σπασμένα
/γρ
80.0 γρ
0%
κρεμμύδι μέτριο λευκό κομμένο emince
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Λάδι φουντουκιού
/γρ
50.0 γρ
0%
Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας 1 Kg
/ml
20.0 ml
0%

Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
30.0 γρ
0%

Ξίδι ρυζιού
/γρ
25.0 γρ
0%
Λεμονόχορτο κομμένο σε ψιλές φέτες
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Νερό
/ml
85.0 ml
0%
Maizena Κορν Φλαουρ 2,5 kg
/γρ
10.0 γρ
0%

Knorr Σάλτσα Σόγιας 1,3 kg
/γρ
150.0 γρ
0%

/
Για την Εκτέλεση
-
αμπελοφάσουλα 1.0 kg
-
Φύλλα δυόσμου 15.0 τεμ.
-
Τζίντζερ ψιλοκομμένο 25.0 γρ
-
Φουντούκια ανάλατα, ψημένα & σπασμένα 80.0 γρ
-
κρεμμύδι μέτριο λευκό κομμένο emince 1.0 τεμ.
-
Λάδι φουντουκιού 50.0 γρ
-
Ξίδι ρυζιού 25.0 γρ
-
Λεμονόχορτο κομμένο σε ψιλές φέτες 1.0 τεμ.
-
Νερό 85.0 ml
Στάδια εκτέλεσης
-
Για την Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα εκτός από το νερό και το κορν φλάουρ. Αφού πάρει βράση τα αφήνουμε για 20’, ώστε να αρωματιστεί η σάλτσα. Σουρώνουμε για να φύγει το λεμονόχορτο και βάζουμε ξανά στη φωτιά, προσθέτοντας το κορν φλάουρ αραιωμένο στο νερό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρουμε. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, μπλανσάρουμε τα φασολάκια για περίπου 2’-3’ και τα βάζουμε σε νερό με πάγο, ώστε να κρατήσουν το χρώμα τους. Τα κόβουμε σε στικς των 10 εκ.Σε ένα μεγάλο wok ή φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι φουντουκιού και αφού κάψει τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τo Primerba Πάστα Σκόρδο, το τζίντζερ και τα φασολάκια και μαγειρεύουμε για περίπου 2’. Έπειτα, ρίχνουμε τη σάλτσα και αφήνουμε να γλασάρει. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τα φύλλα δυόσμου και το φουντούκι.