Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Ευτυχώς, πλέον οι επαγγελματίες έχουν πολλές επιλογές υλικών για να δημιουργήσουν γεύσεις χωρίς λακτόζη. Μάλιστα, όχι μόνο τους λύνουν τα χέρια, αλλά πολλά από αυτά τα lactose-free προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με ασβέστιο, βιταμίνη D που είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και άλλα θρεπτικά συστατικά. Μερικές από τις lactose-free επιλογές είναι:
Είναι με διαφορά η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης, μεταξύ των προϊόντων που δεν περιέχουν λακτόζη. Είναι παχύτερο σε υφή από το αγελαδινό γάλα και έχει ελαφρώς μπεζ χρώμα.
Είναι εξαιρετικά κρεμώδες, όπως το πλήρες γάλα αλλά έχει μικρή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, και περίπου 4 γραμμάρια κορεσμένων λιπαρών ανά φλιτζάνι, όπως το πλήρες γάλα.
Έχει την ίδια υφή με το αγελαδινό γάλα, ένα ελαφρύ μπεζ χρώμα και μία αμυδρή γεύση αμυγδάλου. Μπορεί να έχει περισσότερο ασβέστιο από το αγελαδινό γάλα, καθώς και βιταμίνες D και Ε, όμως ένα ποτήρι ροφήματος αμυγδάλου έχει περίπου μόνο 1 γραμμάριο πρωτεΐνης.
Είναι άσπρο, όπως το αγελαδινό γάλα, ενώ είναι πιο γλυκό και λεπτόρρευστο από το ρόφημα αμυγδάλου. Για το λόγο αυτό, δεν ενδείκνυται η χρήση του για σάλτσες και πουτίγκες. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, όπως το ρόφημα αμυγδάλου, ενώ μπορείτε να το βρείτε και εμπλουτισμένο με ασβέστιο.
[*Τα προϊόντα που αναφέρονται πιο πάνω είναι φυτικής προέλευσης, δεν περιέχουν λακτόζη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατα γάλακτος.]
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.