Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Υπάρχουν δύο τύποι πελατών: Από τη μία αυτοί που δεν μοιράζονται ποτέ το φαγητό τους και από την άλλη αυτοί που λατρεύουν το shared dining! Τη νέα τάση που κατακτά όλο και περισσότερα εστιατόρια. Πώς γίνεται ένα επιτυχημένο sharing;
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε ταυτόχρονα στο τραπέζι διάφορα πιάτα και να αφήσουμε ελεύθερη την παρέα να τα μοιραστεί. Μόνο αυτό; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και μερικά μυστικά τα οποία θα μοιραστούμε μαζί σου!
Το κρέας θέλει μπρίο και φαντασία!
Παίξε με το κρέας!
Το all time classic burger θέλει αλεσμένο μοσχαρίσιο κρέας. Τι γίνεται όμως αν βάλεις λίγη φαντασία; Χρησιμοποίησε όποιο κρέας θες εσύ! Θα είναι χοιρινό, κατσικίσιο, αρνίσιο, από κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι ή χορτοφαγικό με παντζάρια και κινόα; Εσύ αποφασίζεις! Άλλωστε, οι δυνατότητες φτάνουν όσο μακριά φτάνει και η φαντασία σου.
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι
Μαλακό και άπαχο βοδινό ή μοσχαρίσιο κρέας. Σερβίρεται ωμό, μέτρια ψημένο ή και καλοψημένο. Θέλει το αλατοπίπερό του!
Αρνίσιο
Ωραίο άπαχο κρέας με χαρακτηριστική γεύση. Συνδυάζεται τέλεια με αρωματικά φυτά όπως το θυμάρι, η μαντζουράνα και η ρίγανη.
Χοιρινό
Ζουμερό και ουδέτερο στη γεύση. Συνδυάζεται καλά με διάφορα αρωματικά φυτά και λαχανικά.
Κοτόπουλο / γαλοπούλα
Ίσως ένα από τα πιο δημιουργικά είδη κρέατος. Συνδυάζεται υπέροχα με αλμυρές αλλά και γλυκές γεύσεις.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.