+

Για το Φαγόπυρο

  • Φαγόπυρο 200 γρ

Για τη Σάλτσα Ταχίνι

Για τα Κολοκυθάκια και το Χαλούμι

Για το Bowl

  • Ψητές κόκκινες πιπεριές 2 τεμ.
  • Καρδίες αγκινάρας 180 γρ
  • Τοματίνια 200 γρ
  • Ελιές (κατα προτίμηση θρούμπες θάσου) 100 γρ
  1. Για το Φαγόπυρο

    Βράζουμε το φαγόπυρο βάσει της συνταγής που αναγράφεται στην συσκευασία.
  2. Για τη Σάλτσα Ταχίνι

    Δημιουργούμε το dressing, βάζοντας όλα τα υλικά σε μπλέντερ και ομογενοποιώντας .
  3. Για τα Κολοκυθάκια και το Χαλούμι

    Στη συνέχεια, κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλες και περνάμε πρώτα από το γάλα καρύδας και στη συνέχεια από το μείγμα του πάνκο με το κορν φλάουρ, το πεκορίνο και το αλάτι με πιπέρι. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και διατηρούμε σε απορροφητικό χαρτί.

    Τηγανίζουμε και τις φέτες από το χαλούμι.

  4. Για το Bowl

    Σε μπολ, βάζουμε πρώτα το φαγόπυρο, στη συνέχεια τις καρδίες αγκινάρας, την ψητή πιπεριά κομμένη ζουλιέν, τις ελιές, τα τοματίνια, τα κολοκύθια, το ψητό χαλούμι και τελειώνουμε με το dressing από ταχίνι.

    Ντεκοράρουμε με τσιπς πίτας.

+