Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • σολομός των 150 γρ. 12.0 τεμ.
  • Φύλλα κόλιανδρο
  • Κόκκινες γλυκές πιπεριές
  • Ρέβα
  • Μαύρα φασόλια αποξηραμένα, αλατισμένα 300.0 γρ
  • Τζίντζερ ψιλοκομμένο 200.0 γρ
  • Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας 1 Kg 70.0 γρ
  • Πιπεριά τσίλι 5.0 τεμ.
  • Ζάχαρη καρύδας 200.0 γρ
  • Σπορέλαιο

Δεν θέλει πολυπλοκότητα για να δημιούργήσες ένα πιάτο. Μικρές λεπτομέρειες το απογειώνουν γευστικά. Εδώ, τζίντζερ και μαύρα φασόλια σε συνδυασμό με σολομό δημιουργούν ένα άκρως γευστικό αποτέλεσμα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Βάζουμε τα φασόλια σε ζεστό νερό να μουλιάσουν για περίπου 12’. Μετά τα στραγγίζουμε, αφαιρούμε τελείως το νερό και τα χτυπάμε ελαφρά στο μπλέντερ ή τα ψιλοκόβουμε πολύ καλά. Ζεσταίνουμε το σπορέλαιο και σοτάρουμε το τζίντζερ, τις πιπεριές τσίλι και τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο. Έπειτα, προσθέτουμε την πάστα φασολιών, την Knorr Soy Sauce, τη ζάχαρη και το Knorr Coconut Milk Powder και αφήνουμε να πάρει μια καλή βράση, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά. Ρίχνουμε λίγο από το υγρό που μουλιάσαμε τα φασόλια και αφήνουμε να πάρει άλλη μια βράση. Βάζουμε τα φιλέτα σολομού σε ξύλινα ταψάκια για ψήσιμο στον ατμό. Αλείφουμε από πάνω την πάστα και ψήνουμε στον ατμό καλυμμένο, για περίπου 10’. Σερβίρουμε και βάζουμε μια σαλάτα με τα φύλλα του κόλιανδρου, την ψιλοκομμένη ρέβα και τις γλυκιές πιπεριές.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού