+

Εκτέλεση

Παρουσίαση

  • Φύλλα δυόσμου
  • Φιστίκι Αιγίνης
  • Κάρδαμο
  1. Εκτέλεση

    Σε κατσαρόλα θερμαίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο και το τζίντζερ και συνεχίζουμε να σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς για 5 λεπτά.

    Προσθέτουμε τα παντζάρια και το ζωμό και βράζουμε για περίπου 20-25 λεπτά.

    Στη συνέχεια, με την βοήθεια ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τα παντζάρια και προσθέτουμε το γάλα καρύδας φτιάχνοντας την υφή τις σούπας.

  2. Παρουσίαση

    Σερβίρουμε και ντεκοράρουμε με γάλα καρύδας, δυόσμο, φιστίκι, και κάρδαμο.
+