+

Εκτέλεση

  • Κίτρινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 τεμ.
  • Tζίντζερ ψιλοκομμένο 15 γρ
  • Μεγάλα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια 4 τεμ.
  • Ζωμό λαχανικών 1 l
  • Αλάτι 5 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3 γρ

Παρουσίαση

  • Φύλλα δυόσμου
  • Φιστίκι Αιγίνης
  • Κάρδαμο
  1. Εκτέλεση

    Σε κατσαρόλα θερμαίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο και το τζίντζερ και συνεχίζουμε να σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα παντζάρια και το ζωμό και βράζουμε για περίπου 20-25 λεπτά. Στη συνέχεια, με την βοήθεια ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τα παντζάρια και προσθέτουμε γάλα καρύδας φτιάχνοντας την υφή τις σούπας.
  2. Παρουσίαση

    Σερβίρουμε και ντεκοράρουμε με γάλα καρύδας, δυόσμο, φιστίκι, και κάρδαμο.