Σούπα με παντζάρια, Τζίντζερ και Γάλα Καρύδας
Επωφελήσου των ευεργετικών ιδιοτήτων των παντζαριών και δημιούργησε μια μοναδικά εύγεστη και βιταμινούχα σούπα με τζίντζερ και γάλα καρύδας!

Συστατικά
Σούπα με παντζάρια, Τζίντζερ και Γάλα Καρύδας
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Κίτρινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Tζίντζερ ψιλοκομμένο
/γρ
15.0 γρ
0%
Μεγάλα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Ζωμό λαχανικών
/l
1.0 l
0%
Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας 1 Kg
/γρ
500.0 γρ
0%

Αλάτι
/γρ
5.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
3.0 γρ
0%
Παρουσίαση
Φύλλα δυόσμου
/γρ
0.0 γρ
0%
Φιστίκι Αιγίνης
/γρ
0.0 γρ
0%
Κάρδαμο
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Κίτρινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
-
Tζίντζερ ψιλοκομμένο 15.0 γρ
-
Μεγάλα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια 4.0 τεμ.
-
Ζωμό λαχανικών 1.0 l
-
Αλάτι 5.0 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3.0 γρ
Παρουσίαση
-
Φύλλα δυόσμου
-
Φιστίκι Αιγίνης
-
Κάρδαμο
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα θερμαίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο και το τζίντζερ και συνεχίζουμε να σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα παντζάρια και το ζωμό και βράζουμε για περίπου 20-25 λεπτά. Στη συνέχεια, με την βοήθεια ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τα παντζάρια και προσθέτουμε γάλα καρύδας φτιάχνοντας την υφή τις σούπας. -
Παρουσίαση
Σερβίρουμε και ντεκοράρουμε με γάλα καρύδας, δυόσμο, φιστίκι, και κάρδαμο.