Σούπα με παντζάρια, Τζίντζερ και Γάλα Καρύδας
Επωφελήσου των ευεργετικών ιδιοτήτων των παντζαριών και δημιούργησε μια μοναδικά εύγεστη και βιταμινούχα σούπα με τζίντζερ και γάλα καρύδας!

Συστατικά
Εκτέλεση
-
Κίτρινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 τεμ.
-
Tζίντζερ ψιλοκομμένο 15 γρ
-
Μεγάλα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια 4 τεμ.
-
Ζωμό λαχανικών 1 l
-
Αλάτι 5 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3 γρ
Παρουσίαση
-
Φύλλα δυόσμου
-
Φιστίκι Αιγίνης
-
Κάρδαμο
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα θερμαίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο και το τζίντζερ και συνεχίζουμε να σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα παντζάρια και το ζωμό και βράζουμε για περίπου 20-25 λεπτά. Στη συνέχεια, με την βοήθεια ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τα παντζάρια και προσθέτουμε γάλα καρύδας φτιάχνοντας την υφή τις σούπας. -
Παρουσίαση
Σερβίρουμε και ντεκοράρουμε με γάλα καρύδας, δυόσμο, φιστίκι, και κάρδαμο.