+

Dressing

Παρουσίαση

  • Φιλέτο στήθους πάπιας 125 γρ
  • Kόκκινα κρεμμύδια 20 γρ
  • Red port 10 γρ
  • Κόκκινο κρασί 10 γρ
  • Κόκκινη γαλλική σαλάτα 4 γρ
  • Ψωμάκι brioche 1 τεμ.
  1. Dressing

    Αναμειγνύουμε το Hellmann’s Cream Cheese με τα φιστίκια (τα φιστίκια ψιλοκομμένα και σοταρισμένα ή ψημένα, για να μπορέσουν να βγάλουν όλα τα έλαια – αρώματά τους).
  2. Burger

    Περνάμε το κρέας από μηχανή για κιμά μια φορά και όσο το δυνατό στο πιο χοντρό της μηχανής. Πιέζουμε το κρέας καλά και το διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές σε υψηλή φωτιά.
  3. Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Βάζουμε το burger μαζί με την κόκκινη γαλλική σαλάτα και το μπιφτέκι πάπιας. Γαρνίρουμε με το dressing του chutney κόκκινου κρεμμυδιού (στο κόκκινο κρασί και στο port) και τα ψιλοκομμένα φιστίκια.
+