Menu
+

Εκτέλεση

  • Μελομακάρονα 400 γρ
  • Ζάχαρη άχνη 200 γρ
  • Ξύσμα από λάιμ
  • Θυμαρίσιο μέλι 100 γρ
  • Καρύδια 80 γρ
  • Ζάχαρη 50 γρ
  1. Εκτέλεση

    Χτυπάμε στο μίξερ το κρέμα τυρί με την άχνη, στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάρουμε μια λεία και αφράτη κρέμα. Αρωματίζουμε στο τέλος με το ξύσμα από λάιμ και βάζουμε ψυγείο. Σε βαζάκια βάζουμε τα μελομακάρονα, αφού τα έχουμε τρίψει στη αρχή και στη συνέχεια, καλύπτουμε την κρέμα μας. Τελειώνουμε με τα καραμελωμένα καρύδια, το μέλι και τόνους από κανέλα.