Southern Style Curry Chicken | Unilever Food Solutions
Menu
+

Προετοιμασία

  • Λιωμένο κόκκινο κρεμμύδι 200 γρ
  • Νερό 1250 ml
  • Πάστα γαρίδας 50 γρ
  • Ζάχαρη καρύδας 50 γρ
  • Σάλτσα ψαριού 50 γρ
  • Κόκκινες πατάτες, κομμένες σε κομμάτια των 4 ή 8 ανάλογα το μέγεθος της πατάτας 500 γρ
  • Μωβ γλυκοπατάτα, ξεφλουδισμένη 250 γρ
  • Στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα και πέτσα κομμένα σε κυβάκια των 2cm 1250 γρ
  • Φρέσκο μάνγκο 2 τεμ.
  1. Προετοιμασία

    Ανακατεύουμε τα κρεμμύδια μαζί με την πάστα γαρίδας και το κίτρινο κάρυ και το αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε την πάστα που δημιουργήσαμε σε μια κατσαρόλα με λάδι και σοτάρουμε, μέχρι να αρωματιστεί. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε. Στη συνέχεια, βάζουμε το γάλα καρύδας και την ζάχαρη καρύδας, ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε. Παράλληλα, έχουμε ψήσει τις πατάτες και τις έχουμε αφήσει στην άκρη, μέχρι να τις χρειαστούμε. Προσθέτουμε το μάνγκο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Ελέγχουμε το κοτόπουλο και αν είναι έτοιμο ρίχνουμε τη σάλτσα ψαριού για γεύση. Γαρνίρουμε και σερβίρουμε.