+

Προετοιμασία

  1. Προετοιμασία

    Ανακατεύουμε τα κρεμμύδια μαζί με την πάστα γαρίδας και το κίτρινο κάρυ και το αφήνουμε στην άκρη.
    Βάζουμε την πάστα που δημιουργήσαμε σε μια κατσαρόλα με λάδι. Σοτάρουμε μέχρι να αρωματιστεί. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε. Στη συνέχεια βάζουμε το γάλα καρύδας και την ζάχαρη καρύδας. Ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε. Παράλληλα έχουμε ψήσει τις πατάτες και τις έχουμε αφήσει στην άκρη μέχρι να τις χρειαστούμε. Προσθέτουμε το μάνγκο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Ελέγχουμε το κοτόπουλο και αν είναι έτοιμο ρίχνουμε την σάλτσα ψαριού για γεύση. Γαρνίρουμε και σερβίρουμε.
+