+

Για τα Burger

Για τη σαλάτα Coleslaw

  • Κολοκύθα γλυκιά 150 γρ
  • Λάχανο 210 γρ
  • Κόκκινο λάχανο 100 γρ
  • 1/2 Μάτσο Φρέσκος Δυόσμος
  • Γογγύλι 70 γρ
  • Ξινόμηλο 150 γρ
  • 1/2 Κρεμμύδι Λευκό
  1. Για τα Burger

    Αλατοπιπερώνουμε τα μπούτια της πάπιας και σοτάρουμε καλά και από τις δυο μεριές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το fond και τα μπαχαρικά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε στο φούρνο στους 175 βαθμούς για περίπου 1,5 ώρα. Μόλις μαλακώσει αφαιρούμε από την κατσαρόλα, σουρώνουμε τα υγρά και τα συμπυκνώνουμε μέχρι να γίνει γλάσσο. Προσθέτουμε την teriyaki sauce και αποσύρουμε. Ξεψαχνίζουμε τα μπούτια και τα βάζουμε σε μια μπασίνα μαζί με το ζωμό και τα ανακατεύουμε καλά.
  2. Για τη σαλάτα Coleslaw

    Κόβουμε ζουλιέν όλα τα λαχανικά, τα προσθέτουμε σε μια μπασίνα με λίγο αλάτι να βγάλουν τα υγρά τους και προσθέτουμε τη Hellmann’s Real Mayonnaise, την Knorr Chili Tomato Sauce και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.
+