+

Για τη ζύμη

Για τη γέμιση

  1. Για τη ζύμη

    1h Βάζουμε τη μαργαρίνη σε ένα μίξερ και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι. Προσθέτουμε το αλάτι, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και το αυγό, και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ. Αφαιρούμε το μείγμα από το μίξερ και πλάθουμε μια μπάλα. Τυλίγουμε με μια πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά.Βγάζουμε από το ψυγείο αφήνουμε 10’ σε θερμοκρασία δωματίου. Απλώνουμε τη μαργαρίνη στο ταψί και μετά βάζουμε τη ζύμη. Κάνουμε μικρές τρύπες στην επιφάνεια της ζύμης και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε 180°C για 20-25 λεπτά.
  2. Για τη γέμιση

    10min Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το cream cheese μαζί με το κατσικίσιο τυρί. Στη συνέχεια, γεμίζουμε την τάρτα με το μείγμα τυριού και ψήνουμε στους 180°C για 10 λεπτά. Σερβίρουμε την τάρτα ζεστή μαζί με τις φέτες προσούτο.
+