+

Εκτέλεση

  • Σκορπίνες 1 kg
  • κόκκινο πιπέρι γλυκό 5 γρ
  • Κρασί λευκό 50 γρ
  • πεπεροτσίνο 1 τεμ.
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • δάφνη
  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, στη συνέχεια προσθέτουμε το κοκκινοπίπεροκαι συνεχίζονταςτο σοτάρισμαπροσέχουμε να μην μας αρπάξει το πιπέρι.Αρωματίζουμε με το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά, σβήνουμε με το κρασί, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τηνHotSauce, τελειώνουμε με τον ζωμό και αφήνουμε να βράσει για μίση ώρα περίπου.

    Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψάρι και βράζουμε για 15-20 λεπτά (μεγάλη προσοχή δεν ανακατεύουμε με κουτάλα).

    Η χρήση δάφνης είναι προαιρετική.