Κοτόπουλο με Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα
Αρωματικό, πολύχρωμο και πικάντικο - αυτό το κοτόπουλο είναι όλα όσα θα περίμενες από ένα αυθεντικό Ταϊλανδέζικο πιάτο!

Συστατικά
Κοτόπουλο με Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα
−
+
€200000.0
Για το Kοτόπουλο
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
300.0 γρ
0%

Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας 1 Kg
/γρ
225.0 γρ
0%

Σπορέλαιο
/γρ
60.0 γρ
0%
Νερό
/ml
1300.0 ml
0%
Μπούτι κοτόπουλο
/γρ
1400.0 γρ
0%
Τοματίνια
/γρ
400.0 γρ
0%
Κόκκινα σταφύλια
/γρ
100.0 γρ
0%
Φύλλα Kaffir, τοποθετημένα στη μέση, διπλωμένα και μέσα στο κάρυ
/τεμ.
6.0 τεμ.
0%
Πράσινα Μελιτζανάκια
/γρ
100.0 γρ
0%
Ανανά
/γρ
200.0 γρ
0%
Ζάχαρη καρύδας
/γρ
35.0 γρ
0%
Knorr Υγρός Ζωμός Τελειώματος Οστρακοειδή 1 lt
/ml
20.0 ml
0%

Για το γαρνίρισμα
Κόλιανδρος
/γρ
0.0 γρ
0%
Κόκκινη Πιπεριά
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για το Kοτόπουλο
-
Σπορέλαιο 60.0 γρ
-
Νερό 1300.0 ml
-
Μπούτι κοτόπουλο 1400.0 γρ
-
Τοματίνια 400.0 γρ
-
Κόκκινα σταφύλια 100.0 γρ
-
Φύλλα Kaffir, τοποθετημένα στη μέση, διπλωμένα και μέσα στο κάρυ 6.0 τεμ.
-
Πράσινα Μελιτζανάκια 100.0 γρ
-
Ανανά 200.0 γρ
-
Ζάχαρη καρύδας 35.0 γρ
Για το γαρνίρισμα
-
Κόλιανδρος
-
Κόκκινη Πιπεριά
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Kοτόπουλο
Ανακατεύουμε το λάδι και την Knorr πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα σε μια μεγάλη κατσαρόλα για 2 λεπτά, μέχρι να αρωματιστεί. Ρίχνουμε το αφυδατωμένο γάλα καρύδας και το νερό. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα τοματίνια, τα κομμάτια ανανά και τα 6 φύλλα lime. Το αφήνουμε στη φωτιά, μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας. Καρυκεύουμε με ζάχαρη καρύδας και Yγρό Ζωμό Τελειώματος Οστροκοειδών. Ρίχνουμε μέσα τα σταφύλια και αφαιρούμε από τη φωτιά. -
Για το γαρνίρισμα
Γαρνίρουμε με κόλιανδρο και κομματάκια από κόκκινη πιπεριά. Σερβίρουμε με ρύζι στον ατμό.