+

Για το ρύζι

Για το Κοτόπουλο

  1. Για το ρύζι

    Ανακατεύουμε καλά το νερό με το αφυδατωμένο γάλα καρύδας. Ξεπλένουμε αρκετές φορές το ρύζι, ώστε να φύγει το άμυλό του. Το τοποθετούμε στην κατσαρόλα μαζί με τα υγρά, προσθέτουμε το κάρδαμο, το ξύσμα lime, το αλάτι και βάζουμε να βράσει με σκεπασμένο το καπάκι για περίπου 20’ σε σιγανή φωτιά. Αποσύρουμε εκτός φωτιάς μόλις σωθούν τα υγρά και αφήνουμε σκεπασμένο για άλλα 5’. Ανακατεύουμε με τη βοήθεια μιας πιρούνας το ρύζι και αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Για το Κοτόπουλο

    Για τη σάλτσα, παίρνουμε μια κατσαρόλα και ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας. Τσιγαρίζουμε το Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να βράσουν για λίγο και αποσύρουμε. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο σε λάδι καρύδας. Μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι, σοτάρουμε για ακόμα μισό λεπτό και ρίχνουμε τη σάλτσα μας. Αφήνουμε να βράσει και να δέσει. Στο τέλος πασπαλίζουμε με την πιπεριά και προσθέτουμε τις πίκλες τζίντζερ.
+