+

Για το Κρέας

  • κόντρα 600 γρ

Για το Ζωμό Κρεμμυδιού

Για τα Φρέσκα Κρεμμύδια

  • κόντρα
  • Soya sauce 20 γρ
  • κρεμμύδια φρέσκα 12 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 50 ml
  1. Για το Κρέας

    Τοποθετούμε το κρέας σε σακούλες με σκόρδο, θυμάρι και ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε στους 59° για 2½ με 3 ώρες.
  2. Για το Ζωμό Κρεμμυδιού

    Κόβουμε τα κρεμμύδια και καραμελώνουμε, μέχρι να πάρουμε ένα χρυσαφί χρώμα. Τοποθετούμε στη συνέχεια, τα καραμελωμένα κρεμμύδια σε κατσαρόλα με το fond κοτόπουλου και βράζουμε. Στο τέλος, παίρνουμε το ζωμό και τον δένουμε με την ταπιόκα .
  3. Για τα Φρέσκα Κρεμμύδια

    Μπλανσάρουμε σε αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά.
    Στο τέλος, περνάμε το κρέας από τηγάνι και από τις δύο πλευρές, αφού πρώτα το έχουμε περάσει από την σόγια. Περνάμε και τα κρεμμυδάκια και στήνουμε το πιάτο.
+