Menu

Συστατικά

+

Για το Κρέας

  • κόντρα 600.0 γρ

Για το Ζωμό Κρεμμυδιού

  • λευκά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 6.0 τεμ.
  • Knorr Fond Κοτόπουλο 1 lt 1000.0 γρ
  • kuzu ή Ταπιόκα 10.0 γρ
  • λάδι 20.0 ml
  • Αλάτι

Για τα Φρέσκα Κρεμμύδια

  • κόντρα
  • Soya sauce 20.0 γρ
  • Κρεμμύδια Φρέσκα 12.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 50.0 ml

Η πιο γλυκιά εκδοχή του κόντρα μοσχαριού…νόστιμο, γρήγορο και χωρίς πολλά υλικά!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Κρέας

    Τοποθετούμε το κρέας σε σακούλες με σκόρδο, θυμάρι και ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε στους 59° για 2½ με 3 ώρες.
  2. Για το Ζωμό Κρεμμυδιού

    Κόβουμε τα κρεμμύδια και καραμελώνουμε, μέχρι να πάρουμε ένα χρυσαφί χρώμα. Τοποθετούμε στη συνέχεια, τα καραμελωμένα κρεμμύδια σε κατσαρόλα με το fond κοτόπουλου και βράζουμε. Στο τέλος, παίρνουμε το ζωμό και τον δένουμε με την ταπιόκα .
  3. Για τα Φρέσκα Κρεμμύδια

    Μπλανσάρουμε σε αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά.
    Στο τέλος, περνάμε το κρέας από τηγάνι και από τις δύο πλευρές, αφού πρώτα το έχουμε περάσει από την σόγια. Περνάμε και τα κρεμμυδάκια και στήνουμε το πιάτο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού