+

Για την Πίτσα

  • προψημένες βάσεις πίτσας περίπου 90 γρ 10 τεμ.
  • Μοτσαρέλα τριμμένη 200 γρ
  • σάλτσα πεπερονάτα 600 γρ
  • ελιές 100 γρ
  • Κάπαρη 50 γρ
  • Φρέσκια ρίγανη 1 γρ
  • προψημένες βάσεις πίτσας περίπου 90 γρ 10 τεμ.
  • Μοτσαρέλα τριμμένη 200 γρ
  • σάλτσα πεπερονάτα 600 γρ
  • ελιές 100 γρ
  • Κάπαρη 50 γρ
  • Φρέσκια ρίγανη 1 γρ
  1. Για την Πίτσα

    Στρώνουμε τις βάσεις πίτσας με τη μοτσαρέλα, τη σάλτσα πεπερονάτα, τις ελιές και την κάπαρη. Πασπαλίζουμε με αποξηραμένη ρίγανη. Ψήνουμε τις πίτσες για 6 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 165°C. Αφαιρούμε τις πίτσες από τον φούρνο και ολοκληρώνουμε με το dressing για σάντουιτς.