+

Για την Πίτσα

  • προψημένες βάσεις πίτσας περίπου 90 γρ 10 τεμ.
  • Μοτσαρέλα τριμμένη 200 γρ
  • σάλτσα πεπερονάτα 600 γρ
  • ελιές 100 γρ
  • Κάπαρη 50 γρ
  • Φρέσκια ρίγανη 1 γρ

Για το γαρνίρισμα

  1. Για την Πίτσα

    6min Στρώνουμε τις βάσεις πίτσας με τη μοτσαρέλα, τη σάλτσα πεπερονάτα, τις ελιές και την κάπαρη. Πασπαλίζουμε με αποξηραμένη ρίγανη. Ψήνουμε τις πίτσες για 6 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 165 °C.
  2. Για το γαρνίρισμα

    Αφαιρούμε τις πίτσες από τον φούρνο και τις ολοκληρώνουμε με τη σάλτσα για σάντουιτς.
+