Menu
+

Για την Πίτσα

  • προψημένες βάσεις πίτσας περίπου 90 γρ 10.0 τεμ.
  • Μοτσαρέλα τριμμένη 200.0 γρ
  • σάλτσα πεπερονάτα 600.0 γρ
  • ελιές 100.0 γρ
  • Κάπαρη 50.0 γρ
  • Φρέσκια ρίγανη 1.0 γρ
  • προψημένες βάσεις πίτσας περίπου 90 γρ 10.0 τεμ.
  • Μοτσαρέλα τριμμένη 200.0 γρ
  • σάλτσα πεπερονάτα 600.0 γρ
  • ελιές 100.0 γρ
  • Κάπαρη 50.0 γρ
  • Φρέσκια ρίγανη 1.0 γρ
  1. Για την Πίτσα

    Στρώνουμε τις βάσεις πίτσας με τη μοτσαρέλα, τη σάλτσα πεπερονάτα, τις ελιές και την κάπαρη. Πασπαλίζουμε με αποξηραμένη ρίγανη. Ψήνουμε τις πίτσες για 6 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 165°C. Αφαιρούμε τις πίτσες από τον φούρνο και ολοκληρώνουμε με το dressing για σάντουιτς.