Πίτσα πεπερονάτα
Πίτσα γαρνιρισμένη με σάλτσα πεπερονάτα και χοντροκομμένες ιταλικές πιπεριές. Φυσικά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και ως αντιπάστι ή πάνω σε μπρουσκέτες.

Συστατικά
Πίτσα πεπερονάτα
−
+
€0.0
Για την Πίτσα
προψημένες βάσεις πίτσας περίπου 90 γρ
/τεμ.
10.0 τεμ.
0%
Μοτσαρέλα τριμμένη
/γρ
200.0 γρ
0%
σάλτσα πεπερονάτα
/γρ
600.0 γρ
0%
Ελιές
/γρ
100.0 γρ
0%
Κάπαρη
/γρ
50.0 γρ
0%
Φρέσκια ρίγανη
/γρ
1.0 γρ
0%
προψημένες βάσεις πίτσας περίπου 90 γρ
/τεμ.
10.0 τεμ.
0%
Μοτσαρέλα τριμμένη
/γρ
200.0 γρ
0%
σάλτσα πεπερονάτα
/γρ
600.0 γρ
0%
Ελιές
/γρ
100.0 γρ
0%
Κάπαρη
/γρ
50.0 γρ
0%
Φρέσκια ρίγανη
/γρ
1.0 γρ
0%
Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Καυτερή Πιπεριά με Tabasco® 570 ml
/γρ
200.0 γρ
0%
/
Για την Πίτσα
-
προψημένες βάσεις πίτσας περίπου 90 γρ 10.0 τεμ.
-
Μοτσαρέλα τριμμένη 200.0 γρ
-
σάλτσα πεπερονάτα 600.0 γρ
-
Ελιές 100.0 γρ
-
Κάπαρη 50.0 γρ
-
Φρέσκια ρίγανη 1.0 γρ
-
προψημένες βάσεις πίτσας περίπου 90 γρ 10.0 τεμ.
-
Μοτσαρέλα τριμμένη 200.0 γρ
-
σάλτσα πεπερονάτα 600.0 γρ
-
Ελιές 100.0 γρ
-
Κάπαρη 50.0 γρ
-
Φρέσκια ρίγανη 1.0 γρ
-
Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Καυτερή Πιπεριά με Tabasco® 570 ml 200.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για την Πίτσα
Στρώνουμε τις βάσεις πίτσας με τη μοτσαρέλα, τη σάλτσα πεπερονάτα, τις ελιές και την κάπαρη. Πασπαλίζουμε με αποξηραμένη ρίγανη. Ψήνουμε τις πίτσες για 6 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 165°C. Αφαιρούμε τις πίτσες από τον φούρνο και ολοκληρώνουμε με το dressing για σάντουιτς.