Σπετζοφάι | Unilever Food Solutions
Menu
+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το λουκάνικο. Αποσύρουμε το λουκάνικο και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί καιπροσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι, τη σάλτσα ντομάτας και τον ζωμό κοτόπουλου, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Επαναφέρουμε το λουκάνικο στο τηγάνι και τελειώνουμε με τη Hot Sauce.