+

Εκτέλεση

  • Μοσχαρίσιο λουκάνικο 500 γρ
  • Ελαιόλαδο 80 γρ
  • Κρασί λευκό 60 γρ
  • Κρεμμύδι (σε κύβους) 150 γρ
  • Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε καρέ 100 γρ
  • Πιπεριές πράσινες κομμένες σε καρέ 80 γρ
  • Κόκκινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες 100 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  1. Εκτέλεση

    Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το λουκάνικο. Αποσύρουμε το λουκάνικο και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί καιπροσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι, τη σάλτσα ντομάτας και τον ζωμό κοτόπουλου, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Επαναφέρουμε το λουκάνικο στο τηγάνι και τελειώνουμε με τηνHotSauce.
+