Menu
+

Εκτέλεση

  • Μοσχαρίσιο λουκάνικο 500.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 80.0 γρ
  • Κρασί λευκό 60.0 γρ
  • Κρεμμύδι (σε κύβους) 150.0 γρ
  • Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε καρέ 100.0 γρ
  • Πιπεριές πράσινες κομμένες σε καρέ 80.0 γρ
  • Κόκκινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες 100.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  1. Εκτέλεση

    Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το λουκάνικο. Αποσύρουμε το λουκάνικο και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί καιπροσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι, τη σάλτσα ντομάτας και τον ζωμό κοτόπουλου, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Επαναφέρουμε το λουκάνικο στο τηγάνι και τελειώνουμε με τη Hot Sauce.