Σπετζοφάι
Μερακλίδικο πιάτο για μια ...καλή αρχή! Ένα ορεκτικό γεμάτο γεύση και βαρύτητα!

Συστατικά
Σπετζοφάι
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Μοσχαρίσιο λουκάνικο
/γρ
500.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
80.0 γρ
0%
Κρασί λευκό
/γρ
60.0 γρ
0%
Hellmann's Hot Sauce 95ml
/γρ
20.0 γρ
0%
Κρεμμύδι (σε κύβους)
/γρ
150.0 γρ
0%
Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε καρέ
/γρ
100.0 γρ
0%
Πιπεριές πράσινες κομμένες σε καρέ
/γρ
80.0 γρ
0%
Κόκκινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες
/γρ
100.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Knorr Ζωμός Λαχανικών σε Σκόνη 1,25 kg
/γρ
0.0 γρ
0%

Knorr Βάση Σάλτσα Τομάτας 10 kg
/γρ
60.0 γρ
0%

/
Εκτέλεση
-
Μοσχαρίσιο λουκάνικο 500.0 γρ
-
Ελαιόλαδο 80.0 γρ
-
Κρασί λευκό 60.0 γρ
-
Hellmann's Hot Sauce 95ml 20.0 γρ
-
Κρεμμύδι (σε κύβους) 150.0 γρ
-
Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε καρέ 100.0 γρ
-
Πιπεριές πράσινες κομμένες σε καρέ 80.0 γρ
-
Κόκκινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες 100.0 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Αλάτι
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το λουκάνικο. Αποσύρουμε το λουκάνικο και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί καιπροσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι, τη σάλτσα ντομάτας και τον ζωμό κοτόπουλου, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Επαναφέρουμε το λουκάνικο στο τηγάνι και τελειώνουμε με τη Hot Sauce.