Menu
+

Εκτέλεση

  • Κανέλα 10 γρ
  • Τζίντζερ 5 γρ
  • Νερό 230 γρ
  • Γάλα 230 γρ
  • Καστανή ζάχαρη 40 γρ
  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε τα φακελάκια τσαγιού, την κανέλα καιτο τζίντζερ στο φίλτρο καφέ μιας καφετιέρας και προσθέτουμε νερό. Ανακατεύουμε το γάλα και την καστανή ζάχαρη σε ένα μικρό σκεύος σε μέτρια φωτιά, έως ότου διαλυθεί η ζάχαρη. Ρίχνουμε το μείγμα που φτιάξαμε σε κούπα του καφέ και ανακατεύουμε με τσάι, μέχρι να ομογενοποιηθεί.