Φέτα ψητή με πικάντικη σάλτσα και καραμελωμένα κρεμμύδια
Ένα ορεκτικό παντός καιρού για πικάντικα γούστα!

Συστατικά
Φέτα ψητή με πικάντικη σάλτσα και καραμελωμένα κρεμμύδια
−
+
€0.0
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
Kόκκινα κρεμμύδια
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Βούτυρο
/γρ
20.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για την σάλτσα
κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
30.0 γρ
0%
Τοματίνια
/γρ
200.0 γρ
0%
Κρασί λευκό
/γρ
30.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
3.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Hellmann's Hot Sauce 95ml
/γρ
15.0 γρ
0%
Ζάχαρη
/γρ
5.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για το τελείωμα του πιάτου
Knorr Βάση Σάλτσα Τομάτας 10 kg
/γρ
0.0 γρ
0%

Καραμελωμένα κρεμμύδια
/γρ
0.0 γρ
0%
Φέτα
/γρ
300.0 γρ
0%
Τοματίνια
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
-
Kόκκινα κρεμμύδια 4.0 τεμ.
-
Βούτυρο 20.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για την σάλτσα
-
κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
-
Ελαιόλαδο 30.0 γρ
-
Τοματίνια 200.0 γρ
-
Κρασί λευκό 30.0 γρ
-
Hellmann's Hot Sauce 95ml 15.0 γρ
-
Ζάχαρη 5.0 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Αλάτι
Για το τελείωμα του πιάτου
-
Καραμελωμένα κρεμμύδια
-
Φέτα 300.0 γρ
-
Τοματίνια
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια κόβουμε ζουλιέν και σοτάρουμε στο βούτυρο, κλείνουμε το καπάκι τις κατσαρόλας και σε τακτά χρονικά διαστήματα ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. -
Για την σάλτσα
Για την σάλτσα σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, στη συνέχεια προσθέτουμε τα τοματίνια, σβήνουμε με το κρασίκαι καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Προσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι και τελειώνουμε με τη hot sauce. Τέλος, αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα. -
Για το τελείωμα του πιάτου
Τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος τη φέτα, τη σάλτσα και τα τοματίνια με το τσαμπίκαιψήνουμε σεπροθερμασμένοφούρνο στους 180°C.
Ντεκοράρουμε με τα καραμελωμένα κρεμμύδια.