Χοιρινό με Knorr Thai Red Curry Paste, Λεμονόχορτο, Ταμάρινθο και Σπανάκι
Μια εξαιρετική συνταγή με ψιλοκομμένο χοιρινό και κόκκινο κάρυ!

Συστατικά
Εκτέλεση
-
Νερό 600 γρ
-
Σπανάκι, καθαρισμένο 400 γρ
-
Ταμάρινθος πάστα 30 γρ
-
Ζάχαρη μαύρη 15 γρ
-
Fish sauce 30 γρ
-
Κοτσάνι λεμονόχορτου 3 τεμ.
-
Φρέσκα κρεμμύδια, κομμένα στη μέση 10 τεμ.
-
Χοιρινός λαιμός 1.5 kg
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Σε ένα wok βάζουμε τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο να πάρει χρώμα και προσθέτουμε το χοιρινό κομμένο σε κύβους.
Στη συνέχεια, σοτάρουμε το χοιρινό σε δυνατή φωτιά, βάζουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για μισό λεπτό. Προσθέτουμε την Knorr Thai Red Curry Paste και αφήνουμε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα.
Βάζουμε στο wok τo Knorr Coconut Milk Powder, τη fish sauce, την Knorr Soy Sauce, την πάστα ταμάρινθου, τη ζάχαρη, το νερό και το λεμονόχορτο σπασμένο και αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά προσθέτοντας στο τέλος το σπανάκι.