+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    1. Σε ένα wok βάζουμε βάζουμε τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο να πάρει χρώμα και προσθέτουμε το χοιρινό κομμένο σε κύβους.

    2. Στη συνέχεια σοτάρουμε το χοιρινό σε δυνατή φωτιά, βάζουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για μισό λεπτό. Προσθέτουμε την Knorr Thai Red Curry Paste και αφήνουμε
    για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα.

    3. Βάζουμε στο wok τo Knorr Coconut Milk Powder, τη fish sauce, την Knorr Sweet Soy Sauce (Ketjap Manis), την πάστα ταμάρινθου, τη ζάχαρη, το νερό και το λεμονόχορτο σπασμένο και αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά προσθέτοντας στο τέλος το σπανάκι.

+