+

Dressing

Burger

  • Μοσχαρίσιο κιμά 125 γρ
  • Αλάτι 5 γρ
  • Πιπέρι 300 mg

Κρεμμύδι τουρσί

  • Ζάχαρη 2500 mg
  • Αλάτι
  • Κρεμμύδι τουρσί 10 γρ
  • Ξίδι ρυζιού

Παρουσίαση

  1. Dressing

    Για dressing χρησιμοποιούμε το Hellmann’s Spicy Red Pepper με Tabasco.
  2. Burger

    Περνάμε το κρέας από μηχανή για κιμά μια φορά και όσο το δυνατό στο πιο χοντρό της μηχανής. Πιέζουμε το κρέας καλά και το διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές σε δυνατή φωτιά.
  3. Κρεμμύδι τουρσί

    Τοποθετούμε σε σακούλα vacuum το κρεμμύδι με το ξίδι ρυζιού, τη ζάχαρη και το αλάτι.
  4. Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Βάζουμε το burger μαζί με το πολτοποιημένο αβοκάντο, το χυμό lime, το μπέικον και το μπιφτέκι. Γαρνίρουμε με το Hellmann’s Cream Cheese, το Hellmann’s Spicy Red Pepper με Tabasco, τα μαριναρισμένα κρεμμύδια, τη σαλάτα ρόκας, τα εστραγκόν, τον φραγκομαϊντανό και το σχοινόπρασο.
+