Menu
+

Για το Dressing

Για το Burger

  • Μοσχαρίσιο κιμά 125.0 γρ
  • Αλάτι 5.0 γρ
  • Πιπέρι 300.0 mg

Για το Κρεμμύδι Τουρσί

  • Κρεμμύδι 10.0 γρ
  • Αλάτι
  • Ζάχαρη 2500.0 mg
  • Ξίδι ρυζιού

Για την Παρουσίαση

  • Αβοκάντο 50.0 γρ
  • Μπέικον 1.0 τεμ.
  • Εστραγκόν 2.0 γρ
  • Φραγκομαιντανό 2.0 γρ
  • Σχοινόπρασο 2.0 γρ
  • Χυμό lime 5.0 ml
  • Ρόκα 2.0 γρ
  • Ψωμάκι brioche με σουσάμι 1.0 τεμ.
  1. Για το Dressing

    Για dressing χρησιμοποιούμε το Hellmann’s Spicy Red Pepper με Tabasco.
  2. Για το Burger

    Περνάμε το κρέας από μηχανή για κιμά μια φορά και όσο το δυνατό στο πιο χοντρό της μηχανής. Πιέζουμε το κρέας καλά και το διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές σε δυνατή φωτιά.
  3. Για το Κρεμμύδι Τουρσί

    Τοποθετούμε σε σακούλα vacuum το κρεμμύδι με το ξίδι ρυζιού, τη ζάχαρη και το αλάτι.
  4. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά.Στήνουμε το burger τοποθετώντας πάνω στο ψωμάκι το πολτοποιημένο αβοκάντο, το χυμό lime, το μπέικον και το μπιφτέκι. Γαρνίρουμε με τη Hellmann’s Real, το Hellmann’s Spicy Red Pepper με Tabasco, τα μαριναρισμένα κρεμμύδια, τη σαλάτα ρόκας, τα εστραγκόν, τον φραγκομαϊντανό και το σχοινόπρασο.